The Stamping Cottage
Let op

Wij kampen vandaag met een grote e-mail storing bij de host-provider. Mocht u een mail hebben gestuurd en geen reactie van ons hebben ontvangen, dan weet u dat dit overmacht is voor ons. Excuses hiervoor.
Hopelijk is de storing vrijdag 20 juli verholpen.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

yes
Jippie

Er staan weer workshops online - inclusief een gratis!

En voor diegenen die het zich afvragen... we zijn de hele zomer open op donderdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00 uur en koffie/thee kun je ook altijd krijgen.


Bij een bedrag boven de € 25,00 mag je een stempel/tekst uit de kadostempels toevoegen. Je kunt ze vinden in de linker menubalk bovenaan vindt. Voeg je keuze toe en ga je verheugen.

En... mocht je ook nog een product van Liquitex aan je mandje toevoegen (of hier in de winkel natuurlijk) dan ben je de happy eigenaar van een superfijne Titanium White Paint marker t.w.v. € 3,25.
Volgens mij laten we je zo lekkerrrrrrr meegenieten.The Stamping Cottage in Schaijk is een mooie grote hobbywinkel, gespecialiseerd in stempels, inkten, verven, papier en al die andere dingen die stempels en stempelen zo leuk maken.

Ook in 2018 valt er weer veel te genieten en te beleven.
We geven regelmatig workshops voor kleine en grotere groepen. Wil je met een groep(je) op een datum komen die er niet bij staat of in een techniek geïnteresseerd zijn die je bij de workshops niet terug kunt vinden, neem dan contact met ons op.
Want stempelen ... een mooier en vooral boeiender hobby bestaat volgens ons niet!


En weet je?
Van veel inkten en potloden hebben we in de winkel een of meerdere testmodellen liggen zodat je kunt proberen en weet wat je koopt.

De koffie en/of thee staat klaar.  
We zien je graag.
Heerlijk.