The Stamping Cottage
Heerlijk, wat was het ARTSpecially Event een fantastisch mooi stempel- en mixed-mediafeest. Wie nu niet aan zijn trekken gekomen is komt het nooit, lijkt ons.
En hoe gaaf hebben jullie gereageerd op de prachtige Bird-stempels van Geralda Jansen. Wat was die lijn supersnel op!
Je kunt ze vanaf nu pre-orderen. Ze zijn opnieuw in productie en we verwachten ze over een week of 2 weer op voorraad te hebben dus wil je zeker weten dat jouw stempel erbij zit, pre-order hem dan gauw.
Heel veel voorpret toegewenst.

En... je krijgt nog steeds bij een bedrag boven de € 20,00 een Posca PC-5M van ons cadeau t.w.v. € 4,25
En... bij een bedrag boven de € 25,00 mag je er ook nog een stempel/tekst set bij kiezen die je in de linker menubalk bovenaan vindt. Voeg je keuze toe en ga je verheugen.
En... mocht je ook nog een product van Liquitex aan je mandje toevoegen (of hier in de winkel natuurlijk) dan ben je de happy eigenaar van een superfijne Titanium White Paint marker.
Volgens mij laten we je zo nog lekkerrrrrrr nagenieten.The Stamping Cottage in Schaijk is een mooie grote hobbywinkel, gespecialiseerd in stempels, inkten, verven, papier en al die andere dingen die stempels en stempelen zo leuk maken.

Ook in 2018 valt er weer veel te genieten en te beleven.
We geven regelmatig workshops voor kleine en grotere groepen. Wil je met een groep(je) op een datum komen die er niet bij staat of in een techniek geïnteresseerd zijn die je bij de workshops niet terug kunt vinden, neem dan contact met ons op.
Want stempelen ... een mooier en vooral boeiender hobby bestaat volgens ons niet!


En weet je?
Van veel inkten en potloden hebben we in de winkel een of meerdere testmodellen liggen zodat je kunt proberen en weet wat je koopt.

De koffie en/of thee staat klaar.  
We zien je graag.
Heerlijk.