GRATIS WORKSHOP LIESBETH FIDDER

Jawel, je leest het goed.
Om het jaar goed te beginnen hebben we o.a. Liesbeth Fidder gevraagd om op zaterdag 24 februari a.s. 3 verschillende workshops te verzorgen van iedere keer een uur. Er zit dus vast iets naar je zin tussen.
En je mag daar kostenloos aan meedoen.

Vergeet niet je kaartje via de site bestellen anders klopt de voorraad helemaal niet en dat is niet handig. Niet bellen en het antwoordapparaat inspreken, want dat horen we pas op donderdag de 25e en dan ben je waarschijnlijk te laat.

Bij het afrekenen kies je voor 'Overschrijving' (dus NIET voor ideal) en 'workshop/geen verzendkosten' en dan reken je je mandje af. Het bedrag is dan 0 dus komt helemaal goed.The Stamping Cottage in Schaijk is een mooie grote hobbywinkel, gespecialiseerd in stempels, inkten, verven, papier en al die andere dingen die stempels en stempelen zo leuk maken.

Ook in 2018 valt er weer veel te genieten en te beleven.
We geven regelmatig workshops voor kleine en grotere groepen. Wil je met een groep(je) op een datum komen die er niet bij staat of in een techniek geïnteresseerd zijn die je bij de workshops niet terug kunt vinden, neem dan contact met ons op.
Want stempelen ... een mooier en vooral boeiender hobby bestaat volgens ons niet!


En weet je?
Van veel inkten en potloden hebben we in de winkel een of meerdere testmodellen liggen zodat je kunt proberen en weet wat je koopt.

De koffie en/of thee staat klaar.  
We zien je graag.
Heerlijk.