Producten

WelkomDANK JE WEL MARIA

De voorbereiding die Maria aan haar workshop heeft besteed.
De vele opties waaruit de deelnemers bij de workshop mochten kiezen.
Het techniekenboekje dat je erbij ging maken zodat je thuis er nog altijd op terug kunt vallen.
Wat ben ik TROTS (of FIER zoals onze zuiderburen het uitdrukken) dat Maria bij ons een workshop heeft gegeven.
En in 2018 weer bij ons terugkomt.  

Wat was het een feestje.
Heerlijk.


Nu weer alles in het werk gaan stellen voor de speciale workshopdag voor onze cursisten die al 100 lessen bij ons gevolgd hebben. Speciaal omdat dit een vriendinnengroep geworden is, en die elkaar hier bij de workshop hebben leren kennen.

En daarna weer hard aan de slag voor de workshop van Hermine Koster (vol) met de Spin & Splash. Feestjes feestjes feestjes.

Op zaterdag 18 november a.s. organiseren we een Caran d'Ache dag waar je gratis aan workshops deel mag nemen. De info gaan we volgende week op de site zetten, en dan kun je ook de workshops boeken waarbij je zelf kunt kiezen of je een inkleurmethode wilt leren, een aquareltechniek of een pasteltechniek. Leuk leuk leuk.

En bij dit alles missen we Jose heel erg, ze ligt een tijdje in de lappenmand en knapt iedere dag een beetje op. Jose... heel veel beterschap toegewenst.

En we hebben natuurlijk ook een heerlijke winkel, ook zonder workshop een feestje om te zijn.
We zijn open van donderdag t/m zaterdag van 10:00 - 16:00 uur.
Je bent van harte welkom. Een heerlijk kopje koffie of thee staat ook voor je klaar.The Stamping Cottage in Schaijk is een mooie grote hobbywinkel, gespecialiseerd in stempels, inkten, verven, papier en al die andere dingen die stempels en stempelen zo leuk maken.

Ook in 2017 valt er weer veel te genieten en te beleven.
We geven regelmatig workshops voor kleine en grotere groepen. Wil je met een groep(je) op een datum komen die er niet bij staat of in een techniek geïnteresseerd zijn die je bij de workshops niet terug kunt vinden, neem dan contact met ons op.
Want stempelen ... een mooier en vooral boeiender hobby bestaat volgens ons niet!
En weet je?
Van veel inkten en potloden hebben we in de winkel een of meerdere testmodellen liggen zodat je kunt proberen en weet wat je koopt.

De koffie en/of thee staat klaar.  
We zien je graag.
Heerlijk.